Bootverhuur

Uit welke hoek de wind ook waait, vanuit het zeer centraal gelegen Langweer kunt u altijd een vaartocht maken! Als u Friesland wilt gaan verkennen, dan zit u in een mum van tijd via de Goïngarijpster Poelen op het Sneekermeer. Vanaf daar maakt u een mooie tocht door Sneek en IJlst. Via het Heegermeer zijn de langgerekte Fluessen te bereiken.

Wie niet van de wind afhankelijk wil zijn, kan een Langweerder Sloep huren. Sloepvaren is een belevenis apart: het is stoer en comfortabel. Wilt u eens iets anders, zwerf dan met een picknickmand aan boord door de nauwe slootjes en vaarten.

Blijft u liever wat dichter bij huis? De Langweerder Wielen biedt ruimte genoeg om te kanoën, surfen, zwemmen, zeilen of met een sloep te varen. Of vaar met een sloep naar uw favoriete visstek. Bij Villapark Langweer kunt u verschillende sloepen huren.

Beschikbare vloot

 • Langweerder Sloep 6.50 Classic

  Comfortabele sloep (in diverse uitvoeringen) met geringe doorvaarthoogte. Deze stabiele boot, geschikt voor 6 personen, is uitgerust met zit- en rugkussens en een zwemtrap.

 • Langweerder Sloep 7.50 Classic en Cabin

  Luxe sloep voorzien van alle gemakken; kooktoestel, spoelbak en koelkast. Zitgelegenheid voor 10 personen, slaapgelegenheid voor 2 personen.

 • Langweerder Sloep 700 Tender

  Deze stijlvolle sloep is van alle luxe voorzien. Door de unieke ronde indeling voorin de sloep is er een ruime zithoek gecreëerd, welke u in een handomdraai verandert in een comfortabele slaapgelegenheid. De sloep biedt zitgelegenheid voor 8 personen en slaapgelegenheid voor 2 personen.

 • Langweerder Sloep 8.50 Classic en Cabin

  Superluxe sloep uitgevoerd met kookgelegenheid, spoelbak, koelkast en toilet. Zeer geschikt voor meerdaagse trips. Ook voor dagtochten of groepsuitjes. Zitgelegenheid voor 12 personen en slaapgelegenheid voor 4 personen.

 • Supboard huren

  Een sportieve dag tussendoor: er zijn 2 supboards te huur om heerlijk een paar uurtjes van de natuur te genieten.

  Prijzen                             Een uur   Extra uur  Halve dag   Een dag        

  Supboard                       € 10,00    € 5,00         € 25,00       € 45,00