Vakantiewoningen op toplocatie in Friesland

Voor uw verblijf op Villapark Langweer zijn twee types 4-10 persoons vakantiewoningen beschikbaar. Type A: een geschakelde woning, waarvan de meesten direct aan het water liggen en type B: een vrijstaande woning met een ruime tuin en uitzicht over de Langweerder Wielen.

Elke vakantiewoning heeft zijn eigen persoonlijke inrichting. Een aantal zijn bovendien voorzien van een serre/aanbouw, een tweede toilet en/of  douche, airconditioning of open haard. De woningen hebben ruim opgezette tuinen en zijn voorzien van een eigen parkeerplaats. De kenmerken staan genoemd bij de woningen onder vakantiehuis boeken. Voor huurders van woningen die niet direct aan het water liggen zijn een aantal ligplaatsen in de haven beschikbaar, voor een meegebrachte of gehuurde boot. De vakantiewoningen aan het water zijn allen voorzien van een aanlegsteiger. Bij Villapark Langweer ligt in het watersportcentrum van Friesland nabij Sneek en u kunt er ook een luxe sloep huren.

Met aanlegsteiger

Geschakelde vakantiewoningen

De geschakelde woningen hebben een ruime tuin en parkeerplaats. De meeste vakantiewoningen liggen aan het water en hebben een eigen aanlegsteiger voor een boot. Woningen zonder aanlegsteiger hebben een prachtig uitzicht over de Langweerder Wielen en een aanlegsteiger dicht in de buurt.

Schitterend uitzicht

Vrijstaande vakantiewoningen

De vrijstaande woningen hebben een ruime tuin en eigen parkeerplaats. Deze vakantiewoningen hebben een schitterend uitzicht over de haven of de Langweerder Wielen en zijn ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Op loopafstand is er een ligplaats beschikbaar waar uw eigen of gehuurde boot aangemeerd kan worden.

Profiteer van 7,5% korting!

Vakantiehuis met sloep huren

Vanuit het zeer centraal gelegen Langweer kunt u altijd een vaartocht over de Friese Meren maken! Vaar vanaf uw vakantiehuis in een mum van tijd via de Goïngarijpster Poelen op het Sneekermeer. Vanaf daar maakt u een mooie tocht door Sneek en IJlst. Bij Villapark Langweer kunt u verschillende sloepen huren. Bovendien ontvangt u 7.5% korting op de boothuur indien u deze tegelijkertijd bij uw vakantiewoning reserveert. Geldig tot 9 juli en vanaf 3 september met uitzondering van Pasen, meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren.

Vrijstaande vakantiewoning aan het water buiten het vakantiepark

Vrijstaande vakantiewoning aan het water buiten het vakantiepark

Op de Boarnsweachsterdyk nummer 31 staat deze mooie moderne vakantiewoning. Het vakantiehuis ligt op toplocatie in Friesland aan de Langweerder Wielen en beschikt over een eigen aanlegsteiger.

Bekijk vakantiewoning
Vakantiehuis met aanlegsteiger aan de Langweerder Wielen

Vakantiehuis met aanlegsteiger aan de Langweerder Wielen

Aan de Pontdyk 24 staat dit prachtige vrijstaande vakantiehuis. De woning staat op een unieke locatie aan de Langweerder Wielen en beschikt over een eigen aanlegsteiger.

Bekijk vakantiehuis
Vakantiewoning met aanlegsteiger aan de Friese meren boeken

Vakantiewoning met aanlegsteiger aan de Friese meren boeken

Aan de Houtvaartweg 1 in Boornzwaag staat dit prachtige vrijstaande vakantiehuis aan de Langweerder Wielen. De woning staat op een unieke locatie en beschikt over een eigen aanlegsteiger.

Bekijk de vakantiewoning
Deze knusse woonark met terras, gelegen aan de haven

Deze knusse woonark met terras, gelegen aan de haven

Uniek gelegen woonboot aan de rand van Langweer, waar veel te beleven is op en om het water. 

Bekijk woonark