Een onvergetelijke vakantie in Friesland

Villapark Langweer, ideaal voor de actieve watersporter. Maar ook als u wilt genieten van al het andere dat Friesland te bieden heeft: rust, natuur en cultuur.

Villapark Langweer ligt uniek tegen de rand van het dorp, met uitzicht over de Langweerder Wielen. Op en top Friesland: de oude straatjes, de levendige passantenhaven en de rijke historische omgeving vormen een schilderachtig decor.

De basis voor een fantastisch verblijf op Villapark Langweer ligt in het concept van mooie vakantiewoningen met eigen aanlegplaats, of uw woning heeft uitzicht over de Langweerder Wielen. Tevens kunt u bij Villapark Langweer sloepen huren, uw gehuurde boot kunt u bij de woningen met eigen aanlegplaats aanmeren.

Op avontuur met een sloep!

Huur een sloep bij uw vakantiehuis

Met een sloeparrangement maakt u het sloepvaren nog avontuurlijker. Met een gehuurde of eigen sloep kunt u bijvoorbeeld de elfstedentocht varen of op een Kids Captain puzzeltocht, waarbij de kinderen de kans krijgen om zelf te leren varen! Klik op de onderstaande button om alle mogelijkheden te bekijken.

Wat wilt u weten?

Praktische informatie over uw verblijf

Wanneer kan ik naar de receptie? Kan mijn huisdier mee op vakantie? Is er WiFi beschikbaar? Deze informatie kunt u allemaal vinden op onze pagina met praktische informatie. Klik op onderstaande button om de informatie te lezen. Als uw vraag er niet bij staat, komen we graag met u in contact. Alle onze gegevens kunt u vinden op de contactpagina.

Extra bij te boeken

Uw verblijf nog specialer maken?

Tijdens het verblijf kunt u in de comfortabele omgeving van uw vakantiewoning met zijn allen gourmetten of barbecueën met onze gourmet- en barbecuepakketten. Als u met zijn tweeën bent kunt u bijvoorbeeld genieten van ons romantische verwenpakket. Genoeg keus om het enorm gezellig te maken. Klik op onderstaande button voor meer informatie over deze extra's. 

Nieuws

Blijf op de hoogte en lees hier het laatste nieuws van Villapark Langweer!

Kavels te koop op Recreatiepark Leyenspolder

Kavels te koop op Recreatiepark Leyenspolder

20 maart 2023

Kavels te koop vanaf € 82.500,00 k.k. met mogelijkheid van ligplaats voor een boot.

Lees meer