Vakantieplezier voor het hele gezin

Villapark Langweer, een prachtig gelegen vakantiepark voor een actieve vakantie op en rond het water. Ideaal gelegen tegen de rand van het dorp met uitzicht over de Langweerder Wielen, met direct om de hoek gezellige restaurants, terrassen, caf├ęs en winkeltjes in het sfeervolle dorpje Langweer.

Vanuit welke hoek de wind ook waait, er is altijd een mooie vaartocht te maken. Met een luxe sloep vaart u door kleine wateren, schilderachtige dorpjes en historische steden zoals Sneek. Verder leent de prachtige omgeving van Villapark Langweer zich uitstekend om mooie fiets- en wandeltochten te maken. Bij de VVV in Langweer zijn diverse routes te verkrijgen. Daarnaast hebben we in het hoogseizoen een recreatieteam op het park die verschillende activiteiten organiseert voor de jonge gasten.

Geniet van het park en van Friesland

Omgeving en activiteiten

Tijdens het hoogseizoen is er een recreatieteam die voor de jonge gasten verschillende activiteiten organiseert. Zoals knutselen, viswedstrijden en bingo. Via een door uzelf bediende brug komt u al varend vanuit het park op de Langweerder Wielen centraal in het watersportcentrum van Friesland. Nabij het Villapark ligt een zandstrand voor een dagje heerlijk zwemmen, zonnen en spelen. Verder is er een haven, surfoever en speelterrein.

Fietsen of varen?

Vakantiehuis in Friesland met fiets of sloep huren

Wist u dat u in de omgeving uitstekend kunt fietsen? In de directe omgeving barst het van de natuur en prachtige fietsroutes. Ook zijn historische steden zoals Sneek op een steenworp afstand. En uit welke hoek de wind ook waait, vanuit het zeer centraal gelegen Langweer kunt u altijd een vaartocht maken of uw eigen boot of een huurboot. Veel vakantiehuizen op het park beschikken zelfs over een eigen aanlegsteiger.

Een schilderachtig centrum

Ontdek Langweer

In het pittoreske Langweer kunt u genieten van de prachtige gebouwen en de eeuwenoude lindebomen die het centrum bestrijken. Naast het grote aanbod van horecagelegenheden kunt u ook zelf boodschappen doen bij de supermarkt of de lokale bakker en slager. Naast het uitgebreide waterlandschap zijn er rond Langweer ook mooie fiets- en wandeltochten.

Bekijk de plattegrond

Waar ligt uw vakantiewoning?

Wilt u weten waar uw vakantiewoning ligt of een keuze maken op basis van locatie? Via de plattegrond kunt u precies zien waar de woning ligt op het park. Open onderstaande PDF om de plattegrond te bekijken.